torsdag 23 juli 2009

Semester :)

Nu har byggarna tagit semester, så det har vi med gjort :)

Självklart beslöt sig solen också för att ta semester samtidigt...suck.

Men vår semester började ändå bra :)






På fredagen var vi hos några kompisar och grillade och hade trevligt, sedan på lördagen kom en kompis, L, från Lund upp och hälsade på!

I flera somrar i rad har jag lovat P att han skall få se skärgården i Karlskrona(efter att ha skrytit väldigt mycket om den...).

Så i söndags så gick färden hemåt till familjen :) På måndagen åkte vi i samlad trupp, hela familjen (nästan, pappsi, min lillebror och svåger följde inte med...)in till stan och skärgårdsbåtarna.
Det blev Gåsefjärden denna gången :)











































































































































































Dagen efter tog jag, P, Mamma, Pappa och min bror, M, en tur ut till Tjurkö och Sturkö och kikade, vi avslutade med lite kroppkakor vid brofästet :)



















På kvällen blev det glaciären (vilket är ett måste om man är i Karlskrona på sommaren :)) sen kikade vi på Jan Johansen som var med på allsång i Hoglands park och sen avslutade vi med lite grillning hemma :) Mums*


Dagen efter skulle P och jag bege oss mot Skåne, kika lite i Kivik, Simrishamn, Ystad...slutade med att vi fick bege oss hemåt istället....suck!!! Fullbokat överallt...!!! Med andra ord går det inte att vara spontan i Skåne på sommaren... Vi får se om vi kan boka något till nästa vecka i stället.. :)

3 kommentarer:

  1. VA!!!!! Var är "finbilderna"? De på oss som var med på båten... / L,L & J (Aint no mountain high enough, aint no valley low enough..vi fastnar ALLTID på bild)

    SvaraRadera
  2. Saknas det inte ett L...??? Bebis Leon var ju också med... :) Vill inte lägga ut bilder på de små liven utan deras tillstånd ;)Jag är en ansvarsfull Faster/Moster :)

    SvaraRadera
  3. Men hallå, det var ju J,L och L som frågade. Lill-L kan ju inte prata! SUCK!!!!

    SvaraRadera