lördag 22 augusti 2009

Mer EL...

I denna veckan som gått har det inte hänt så mycket med själva bygget, snickarna har panelat klart L:et, men det har varit mer fokus på alla elgrejer :)

Elektrikern har dragit rör och satt upp dosor till uttagen inne samt till spotlightsen och även dragit rör till utebelysningen.




Vi har även fått upp lamputtag i "Kyrkan" som snickarna kalla det :) Har inte en aning om vad vi skall ha därinne! Så långt tänkte vi jue inte när vi planerade vardagsrummet... ;) Men nu har vi fått upp två uttag i taket så får vi se vad det blir där... Tips mottages tacksamt :)






















Elskåpet på plats i tyvättstugan :)

P och jag har ägnat oss åt målning.Det blev en liten miss i kommunikationen. I leveransbeskrivningen står det att det skulle vara en simslåda så vi målade inte takpanelen och bjälkarna undertill(kanske heter något annat). Vilket var en miss för nu har de tagit bort ställningarna... så nu får vi måla från stegen och halva tiden går ju åt till att flytta och gå upp och ner för stegen... :) Fast man får ju lite träning på köpet...det är ju inte fel ;)

P har även kört massa sopor!
Först tänkte vi ha en container för att det kändes smidigare, men det är nära till soptippen, så P har lånat ett släp och kör själv lite då och då istället. Vi sparar några tusenlappar iallafall och det är alltid välkommet...;)

1 kommentar:

  1. en maffig ljuskrona såklart.. som alla kyrkor :D fast.. modern!

    S in the Valley

    SvaraRadera