torsdag 5 augusti 2010

Gräset är sått!

Efter 4 dagars intensivt slit från morgon till kväll är vi äntligen klara! Med baksidan... framsidan kommer senare puh...Trodde inte att det skulle ta sådan tid...!!

På lördagen hade P planer, så då fick jag ligga och dra ogräs själv.

På söndagen satte vi igång tidigt och krattade upp alla stenar och grenar och stampade den första sektionen som vi skulle så. Hela familjen Andersson kom förbi och hjälpte till så att vi hann klart! Det var en kanonmysig kväll så vi avslutade söndagen med lite grillfest.

Måndagen kom och det var bara till att ge sig ut igen. P var borta på Granngården och lånade en vält som vi använde på den andra sektionen. Sent på kvällen blev vi äntligen klara.

Samma sak på tisdagen då det var dags för den tredje och sista sektionen. På kvällen fick vi lite tramphjälp av P´s föräldrar, vilket var högst uppskattat då jag var sååå trött på eländet! Men nu är det klart för denna gången iallafall. Nu får vi bara hoppas att gräset tar sig så att vi inte behöver så om...

Nu ska vi ta tag i städningen. Hela huset är fullt med jord och stökigt som bara den... I eftermiddag blir det förhoppningsvis en tur till Liseberg :)

Och, jag får inte glömma... Grattis min fina L på din födelsedag!! Massa kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar