måndag 12 september 2011

Bloggtorka?

Är verkligen sämst på att blogga nu och anledningen stavas M I L L E... 

Dagarna är fullspäckade som de är, med amning, mys och lek, bebisträffar och utflykter. Jag njuter i fulla drag även om jag är väldigt väldigt trött emellanåt :)

Vi började med mammagruppen förra veckan. Blev lite besviken faktiskt, jag var den enda rookien där, alla andra var inne på andra eller tredje barnet... men det var ju ändå lite kul att träffa andra barn (och deras mammor) i Milles ålder.

Imorgon skall vi börja gå på MammaBarn träning tillsammans med Milles bebiskompis O (föddes 2d efter Mille) och hans mamma H. 

Ska bli riktigt skönt att komma igång med träningen igen och det är ju ännu mer perfekt när plutten kan vara med. Vi har smygbörjat träna redan. Medan Mille gymmar med bamse och skalman kör jag plankan och rygglyft, men det är ju inte samma sak, hemma kan ( läs fuskar) man ju fuska... På ett pass kan man ju inte med att lata sig ;) Och går man tillsammans med någon kan man inte hoppa över passet heller...(om man inte tränar med nån med samma förkärlek att sätta sig på ett café istället för att ställa sig på bandet förstås...)



Mille har fått en gåstol nu, oj vilken hit det var! Han var lite för kort i rocken för den, men det fixade P till, så nu går han runt med den och är stoltast :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar