torsdag 1 september 2011

Milles namngivningsfest

Milles hade sin namngivningsfest den 21 augusti kl 18.00 på Dragsö i Karlskrona. Vi hade lite picknick på klipporna. Det blev verkligen jättelyckat och vi är så glada att alla ville komma och fira vår lilla sötnos.



 Vi började vid sextiden med att hälsa alla välkomna och skåla i lite bubbel. 

Vi ville inte ha någon speciell ceremoni utan bara samla alla och ha lite mysigt. 

Vi hade tagit med oss filtar till alla ( fast flera hade tagit med sig egna :) )och lite picknickmat - minipajer, pizzabullar, pastasallad och lite grissini, vattenmelon och vindruvor som vi festade loss på.

När vi hade käkat så blev det kaffe och fika medan vi öppnade alla fina paket som Mille fick. Visar dessa så fort jag har fotat allt!

Till barnen hade vi gjort små godispaket så att de med kunde få något ( fast det hade nog inte behövts, de hade fullt upp med att hjälpa oss att öppna paketen) :)

Under hela kvällen hade vi en trubadur som spelade, han var verkligen superduktig och hela kvällen kändes nästan lite magisk. Det var så otroligt fint väder med, en perfekt sommarkväll och helt vindstilla, så där hade vi tur ;)




Grand finale! Vi ville ändå göra något speciellt för att markera att han nu fått sitt fullständiga namn så som avslutning på kvällen skickade vi upp en risballong med hans fullständiga namn på. När vi skickade upp ballongen hade vi också önskat en speciell låt av trubaduren som jag brukar sjunga för Mille - "I dont wanna miss a thing" med Aerosmith( dock inte när andra hör och förmodligen kommer Mille att be mig sluta sjunga den så fort han lär sig prata... ;))


6 kommentarer:

  1. Åh vad find och härligt ni verkar ha haft det, bra fixat!

    SvaraRadera
  2. Håller med Lina =) Verkligen fint!

    SvaraRadera
  3. Ja, det var verkligen mysigt, men vi hade ju verkligen tur med vädret... Annars hade det kanske inte varit då skoj ;) Ps familj var nere hela helgen så det var lite kul att få visa upp Karlskrona för dom :)

    SvaraRadera
  4. Åh...blödig som man ju e så sitter jag här å gråter när jag läser och tittar på bilderna. Vilken fin stund ni fick där ute på Dragsös klippor. Så himla fint! Hoppas jag får träffa er innan Mille hunnit börja snusa å svära! Zarah

    SvaraRadera
  5. Ja, det blev faktiskt bättre än vad vi vågade hoppas på :) Haha sådant otyg blir det inget av, har fått en snäll Och lydig pojk ;)

    SvaraRadera
  6. Ja, det blev faktiskt mycket bättre än vad vi vågade hoppas på!

    Haha sådant otyg blir det inget av, har fått en snäll och lydig pojk ;)

    SvaraRadera