måndag 28 november 2011

Julstök

Adventsljusstaken är på plats iallafall...
 Trodde att jag skulle hinna julstöka ida, men icke... Dagen har helt gått åt att underhålla den lille, tvätta, diska, betala räkningar, storhandling och annat smått och gott...

Har fått upp en julstjärna och adventsljusstake iallafall...alltid något ;)
Har druckit glögg och ätit pepparkaka också, allt för att få julstämning :)

Snickare från Molior ringde på dörren imorse med, en massa takpannor hade åkt av i stormen i natt! Jag hade inte varit utanför dörren så jag hade inte märkt att, men de hade varit i ett annat hus och fixat takpannorna så de åkte förbi vårt hus med och kollade - vilken service! Är så glad att vi valde Molior som husleverantör, de har varit så bra att ha att göra med. Nu är det snart dags för tvåårs-besiktning med.
Denna fina julblomma, ost, mjölk och bröd hade Ps mamma ställt hit så att vi skulle ha något ätbart när vi kom hem från semestern - Mycket uppskattat! 

Imorgon är det dags för Mammabarngympa igen. Det kan behövas! Försökte äta nyttigt over there och vi promenerade mycket, men en och en annan pizza slank ju ner.. och choklad! Herregud, det är precis som om jag skall överkompensera för alla år utan godis...inte bra...

Det är dags för busefisens 6 månaderskontroll med! Som han växer! Kryper nästan, står och gungar på alla fyra och slänger sig fram och asar runt på armarna. Nu får man allt se upp. Ger ifrån sig glädjetjut och blåser bubblor med dreglet och ser ut att ha en räv bakom örat mest hela tiden ;)

Eftersom han fick nöja sig med gröt, katrinplommonpure och frukt när vi var på resande fot, har vi ju kommit efter med smakportionerna, så nu får vi allt sätta igång! Det får bli storkok imorrn!

Broccoli och blomkål har vi testat - ingen hit tyvärr... Majspure gillar han däremot, alltid något :)

Här skall fejas smakportioner ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar