fredag 15 maj 2009

Grävdag 2

Igår var vi inne på grävdag nr 2. Vi blev ditringda kl 06.30 på morgonen för att titta på grunden och diskutera hur den skulle fyllas upp. P´s kompis A har tidigare ordnat fyllnadsmassor till oss som vi hade tänkt använda för att jämna ut tomten med då det är lite (stora) nivåskillnader... Som mest behövde det fyllas upp till 1,56 m...!!!( Jag kunde precis gå under snöret som märkte ut vilken nivå det skulle vara... :) )

Vi kunde inte använda det så mycket under huset, då det inte gick att packa så bra, men vid sidan om för att fylla upp fungerar det fint. De lade dock ett tunt lager av våra fyllnadsmassor innan de lade på deras fylle och packade det sedan, för att spara lite pengar iallafall :)
P och jag svettades regält när O från Molior sa att vi behövde 3ggr så mycket fylle som hade kalkylerats...*OMG* vi såg hur pengarna bara rann ur våra händer...men, som tur var, var det inte alls de summorna vi såg framför oss *puh

Vår kvalitetsansvarige P-O ringdes också på plats för att granska. Det såg fint ut :)




Är djupt imponerad av vår grävare G, så lätt och smidigt det ser ut när han kommer där med sin stora grävskopa och fixar till massorna!
Rörmokarn var på plats idag :)




















































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar