söndag 25 oktober 2009

Helgen som gått...

Det blev tyvärr ingen inflytt i helgen... Men, det är inget att gråta över :) Vi flyttar ju in tids nog...

I fredags så fyllde ju sötnosen år och då fick han det han önskat sig allra allra mest (av sina föräldrar)... nämligen en Tubkikare!! Så glad han blev :) Och jag med!!...nu är mitt matsalbord inte hotat längre... ;) (P har sagt hela tiden att en tubkikare är prio ett och att vi får köpa matbordet senare...i mån av tid...hans favorituttryck) Men nu fick han ju den av sina föräldrar så nu kan han inte skylla på något :) gött**



I lördags var vi uppe tidigt, innan tuppen till och med. Vi hade lovat att skjutsa S, A K och hennes syster till centralen i Gbg på morgonen, dock trodde vi inte att det var sååå tidigt... 4.30 ringde de(!) Tåget skulle gå 6.00 från stationen. P och jag tänkte att vi skulle ta en långfrukost och sedan shoppa loss lite till huset, men det var ju inte öppet någonstans, hotellen började servera frukost först vid kl 7.00... Så vi satte oss i bilen igen för att vänta och slocknade som två grisar och vaknade vid 8 igen... :)


Nog om det, vi hittade en spegel till lilla toan iallafall...check (så skönt när man får bocka av den milslånga listan över saker som skall inhandlas...)


Sedan var vi en sväng på IKEA där vi inhandlade olja till våra bänkskivor i köket. Vi hittade också 4 st barstolar till köksön...Sebastian.



Sedan handlade vi 2st spot-armaturer till förrådet och till gåingarderoben. sedan lite "test"inrede till kökslådorna. Vi vet ju inte riktigt hur vi skall organisera i köket, vad som skall ligga vart, så vi köpte 2st olika sorters inrede för att se vad som blir bäst :)


Idag har vi varit och kikat på en soffa :) Den skall beställas imorrn! Jippi**


4 kommentarer:

  1. Men hallå... en bild på soffan tack. Vi har ju väntat länge på en uppdatering nu och dåvill vi se allt!!! Karlskronafågeln kommer med posten, han ville hänga i kyrkan. I taket... lite trendigt liksom :) Vilken tur att P fick sin (näst) högsta önskning (efter väggbonaden). Vad ska han spana på????

    S med familj, eastvalley

    SvaraRadera
  2. Tog en bild på soffan, men den gjorde sig inte riktigt rättvisa, den hade ett fult tyg på sig...Men lovar att uppdatera!

    Jag antar att det är färjan hans skall spana på...den mellan Varberg-Grenå...det finns inte så mycket annat att se, grannarna möjligtvis ;)

    SvaraRadera
  3. Vad skulle min morgonpigga broder göra kl 4.30 på morgonen? Ha de fint!

    /Eran favorit Linnéa

    SvaraRadera