torsdag 21 juni 2012

NAN Juniormjölk från Nestlé


Har, i egenskap som Buzzadorfått testa på Nan Juniormjölk från Nestlé.


Nan Juniormjölk är ett alternativ till vanlig mjölk, fullproppad med viktiga vitaminer och mineraler. Den innehåller dessutom mindre mängd salt och protein än vad vanlig mjölk gör :) Ett glas Juniormjölk ger lika mycket järn som 25 glas komjölk! 


Det låter ju bra... fast lilleman var inte lika övertygad som mamma ;)

Första gången han fick prova den, var tillsammans med en annan bebiskompis och båda tyckte att det var smaskigt i några klunkar, fast egentligen tror jag att det mest var spännande att dricka något annat än vatten...






Han dricker ju inget annat än vatten i vanliga fall, på sin höjd med lite ingefära i. Fast vi brukar ju dricka smoothies till mellanmål ibland och det gillar han ju. Så skam den som ger sig, vi testade att mixa i lite banan, hallon, blåbär och gojibär och det gjorde susen!



Så mellan varven får vi ge honom Juniormjölksmoothies till mellanmål, så vet vi att han får i sig det han ska ;)


Om ni vill veta mer om Juniormjölken kan ni gå in på Nestlé och kika :) 


En negativ grej var väl att hållbarheten inte var så lång, man får nästan dricka upp allt när man öppnar paketen. Jag upplevde att den blev dålig redan samma kväll, torts att den stod i kylskåpet...(kände att jag ville förtydliga att jag hade den i kylskåpet hahaha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar