fredag 12 juni 2009


Idag var vi ute på bygget vid sju-tiden för att bjuda våra duktiga snickare på fika...fast ingen var där...typiskt... De la allt krutet igår så idag var de lediga...vilket var väldigt välförtjänt!! ...och min lilla sötnos var i fabriken och målade panel :)

I helgen blir det fotboll och sedan lite festligheter, sen på söndagen skall jag också bidra lite, så då ska vi till fabriken och fortsätta måla :)


Ha en mysig helg allihopa!

4 kommentarer:

  1. Så duktig P är, har han målat allt det själv på sin ledighet. Det är svår att få någon uppfattning om hur mycket det är han har gjort, men det är MYCKET. MVH F,E,J,K

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat P, men du har väl sparat lite till Jessan också att måla.

    Ha det bra :)

    Kram C,G,M :)

    SvaraRadera
  3. Gud vad fort det går..tycker jag det ser ut dom iaf=) himlans roligt...kommer bli supersnyggt=)

    Vi åkte aldrig till Göteborg sen..bara så du intetror att vi sket i att ringa..det blev för stressigt att åka dit:(
    Men det vore underbart om du å evve kommer hit..hade varit hur kul som helst...sola och bada i piña colada...hehe..
    Lovade evve att jag skulle höra av mig så fort jag vet nåt om Alexis fotboll..för ska han på träningsläger i augusti där nån gång så e det ju perfekt att ni kommer..och om han inte ska det så e det perfekt om ni kommer ändå...hihihi =)

    Ha det lovely;)

    massa puss

    SvaraRadera
  4. Hej Jessica, ser att ni har fullt upp de er mycket jobb men det blir väldigt fint, hoppas att ni kan ta er lite ledigt och slappa av det behöver ni.Hälsningar Morfar och Gudrun. Hälsa Pontus.

    SvaraRadera