söndag 18 april 2010

Utomhusmöbler

Idag när jag steg upp regnade det som bara den. Så jag gosade ner mig i soffan med en kopp te och plöjde en massa bloggar, allt från inredning till barn och gravidbloggar. Här kan man verkligen fastna... tiden bara springer iväg.

Men när P kom upp föreslog han att vi skulle åka och kika på utomhusmöbler till altanen. Nu när vi äntligen blivit med altan måste vi ju ha något att sitta på så att vi kan njuta av den. Så vi tog den lille gröne till
Svenssons fritidsmöbler i Falkenberg. Vi hittade ingen grupp som vi ville ha, men ett litet klaffbord och två stolar blev det. Vi har kikat på sådant innan att ha på baksidan. Men tills vi hittar något att ha på altanen får de vara där :)



Lagom till att vi kom hem från Falkenberg hade regnet försvunnit och solen kikat fram. Så jag passade på att inviga möblerna och tog lunchen utomhus. Det blev rester från gårdagens grillfest med fina L och Ps bror och tjej. Mums. IFK mötte Elfsborg så P ville hellre ha sin lunch framför TVn. Men innan dess pimpade han vår lilla uteplats med kuddar, en fotpall och datorn :)
Kuddarna var lite väl stora för de små stolarna så vi får nog kika på nya fina våriga istället...synd ;)



Ha en fin söndag! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar