tisdag 28 juni 2011

Ääääntligen är sommaren här!!!

Äntligen har lite sol och värme hittat hit :)

Igår stack jag och Mille upp en sväng till Göteborg och mötte upp Å och lilla L för en promenix och lite picknick i Slottsskogen. Vi hade det jättemysigt! Älskar verkligen Göteborg, skulle kunna tänka mig att bo där en dag...

Idag var det strandväder så då parkerade vi oss nere vid vattnet tillsammans med P s mamma, I.
Strandtältet som vi fått överta från familjen Nilsson är verkligen en favorit. Så himla smidigt och skönt att ha så att man kan vara på stranden när det är så här varmt!! Mille sover som en stock i det :)


Några andra favoriter är:

Baby Björns Babysitter som vi har fått låna av E, en jobbakompis. Den tillsammans med Barbapappamobilen är en klockren barnvakt på morgonen när man ska göra frukost! Fast den skulle gått på batteri, för så fort den slutar spela så bli han arg och skäller på den. Så det blir ett evigt springande när man ska dra upp den hela tiden ;)

Baby Björns Bärsele, också ett lån från E. Klockren när han vill (kanske mest jag...) vara uppe i famnen hela tiden. Mycket smidig!


Nu sitter vi på altanen (!) och väntar på att P ska komma hem från jobbet :)

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Oh så underbart. Perfekt tid på året för att vara hemma med bebis... Långa härliga promenader, tunna kläder och härliga dagar på stranden eller i trädgården.
    Snart får vi äntligen träffa det lilla underverket... och er... såklart... Men mest lill-M. :D

    Kramar moster

    SvaraRadera
  2. Jaaa, det var så mysigt att träffa er! Stooor kram Å (& lilla L)

    SvaraRadera