fredag 3 december 2010

Bebisen sparkar :)



Hej!


Sitter och fredagsmyser och kikar på vagnar.
Det är hög tid med tanke på att vissa har 12 v leveranstid(!). Men det är ju en hel djungel det här med att välja rätt vagn... Ge mig gärna tips på vad vi skall tänka på ni som vet ;) Vi får ta och åka ner till Falkenberg och kika, känna och provköra snart!
En annan kul grej: Jag har börjat känna bebisen! Det började lite smått precis innan ultraljudet och har känts 2-3 ggr efter det. Men det var först nu ikväll det kändes tydligt och mycket :) Vilken härlig känsla!

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt att du börjat känna bebisens sparkar! :-)

    Kan nämna att vi kikade på vagnar från Brio, Teutonia och Bugaboo. Har väldigt specifika krav på vår barnvagn och tycker att alla tre modeller passade. (Ett av kriterierna: Nätt och smidig barnvagn som passar vårt cityliv).

    I vår föräldragrupp finns en salig blandning vagnar, och alla verkar nöjda med sina val! De som verkar vara lite mer tåliga för offroad/terrängvänliga är Emmaljunga. En smidig modell för en liten hiss är Teutonia. En bra modell för att bygga på (om man får tätt mellan syskon) är iCandy, som ett av paren har skaffat.
    Phil & Teds syskonvagn är förresten vi lite intresserade av, om det blir syskon till L! ;-) Den har fått bra betyg och ser smidig ut.

    Du fick ju "provköra" vår vagn sist vi sågs. Måste säga att du körde väldigt proffsigt! :-)

    Kram Å

    SvaraRadera