tisdag 28 december 2010

Bebissaker

Vi fick en massa fint i julklapp, alldeles för mycket! Mycket bebisgrejer :) Bland annat fick vi den här jättefina babymobilen till spjälsängen med Barbapappa som vi blev jätteglada för! Den passar perfekt till den filten vi fått tidigare...

Vi fick också den här mysiga boken Barns tankar om kärlek - kan rekommenderas :)

Sen fick vi en hel badhink full med grejer



Badhinken innehöll en massa fint! En jättegosig vetekuddeselefant som man kunde värma i micron ( den har vi testat, P ville inte släppa den ifrån sig...), tvättlappar, schampoo, olja, nappflaskor, borste,badtemp, bodies till den lille och specialdesignadekläder till mig och P :)

Vår bebis kommer inte med storken, den lilla kommer med Karlskronafågeln ;)

Ett litet internskämt... När P fyllde år fick han en jätteful brun väggbonad av mina syskon. De lurade i honom att den representerade en stor del av Karlskronas historia och att det är något som varje Karlskronabor har hemma. P höll god min och sa att han hade fått höra om denna historia från mig och tänkte på allvar ta med den hem och hänga upp... :)


Been there, done that -> Made by Pontus

Inte nog med de fina klapparna. Systeryster hade plockat fram en massa ärvekläder från kusinerna. Tänk att det är 6 år sedan tokis hade dem... Vad tiden går fort!

Sedan var jag och hälsade på familjen L-H en sväng och de hade också en present till den lille. Två jättesöta bodies :)


Tack så jättemycket alla för en kanonmysig jul och för alla fina klappar! Det är verkligen för mycket!

Nu när vi har så mycket nya fina bebisprylar måste vi ju nästan sätta igång med bebisrummet, eller vad säger ni? ;)
Stor kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar