måndag 13 december 2010

Tredje advent

När tredje ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent.

eller

När tredje ljuset brinner, är snart lucia här.Hon bjuder oss på kaffe, och bud om julen bär.

Vilken stämmer? Trodde det bara fanns en vers...


Det blev inte mycket städande eller tvätt gjord igår. Vi stack till Babyproffsen i Falkenberg istället och kikade på vagnar. Herregud, vilken djungel!

Det är så svårt att veta vad man vill ha, det enda vi har tänkt är att den skall vara lätt och nätt och smidig att köra. Det är bra om man kan ha den lille både framåtvänd och bakåtvänd i sittdelen och att handtaget(?) skall vara justerbart så att det är bekvämt för en kortis som jag att köra den likväl som långa ståtliga P... ;)

P fastnade lite för Emmaljunga Ozone, medan jag lutar lite åt Teutonias vagn.Emmaljungan var ju några kilo lättare så det var ju positivt, men chassit var lite brett tyckte jag.

Vi tänkte åka upp till Backaplan istället och kika, det skall tydligen finnas ett stort Babyproffsen där som man kan kika lite lättare i. I Falkenberg är det rätt trångt och svårt att prova de olika modellerna.

Vidare kikade vi på en ny TV-bänk till vardagsrummet och en matta, men vi hittade inte något vi gillade tyvärr. Jag hittade däremot en fin medicinlåda som vi köpte, visar den sen...

När vi kom hem möttes vi av en hel flock Canadagäss som flydde jägarna och en fin solnedgång.




Det var kallt som attan så vi eldade på ordentligt när vi kom in. Sen kom P s föräldrar och fikade lite och när de begav sig hemåt blev det julklappsinslagning och rimstuga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar