söndag 1 januari 2012

Barnrum för lek


Det blev en sväng till IKEA, suprise suprise ;) 


Vi hittade två stycken EXPEDIT hylla att ha leksakerna i. De blev perfekta i hans rum. Vaggan fick vi flytta ut, den tog för stor plats. Så nu känns det mer som ett barnrum för lek! Annars har vi bara varit därinne och bytt blöjor och ammat någon enstaka gång och haft alla leksaker spridda i vardagsrummet istället. Men nu känns det kul att vara därinne, när allt har sin plats!


Nu saknas det bara några hyllor i myshörnan (de vi har kikat på var slut), en spegel och kanske någon krok till att hänga kläder på :)

Mys - och amningshörna

Söt Robot med hans kosing i :)

Mille-bokstäverna är populära, de ligger han gärna och kikar på

Två uppskattade leksaker från kusinernas leksaksgömmor



EXPEDIT måste vara den nya BILLY bokhylla, det känns som att den finns i var och vartannat barnrum nuförtiden ... Vilket inte är konstigt, tycker att den är toppen att ha som lekbänk!


Medan jag och Mille var på kalas i onsdags passade P på att montera dom och kategorisera leksakerna i de olika facken :) De höll i typ 2 minuter efter att vi kom hem när busefisen skulle kolla på allt haha


Han monterade också upp en grind till trappan och sänkte spjälsängen eftersom Mille klättrar upp och ställer sig mot saker och ting nu...
Perfekt höjd för lillkillen att spana in leksakerna både stående och sittandes :)

...och smaka förstås ;)
Han fick ju en Micki lära-gå-vagn i julklapp. Jag trodde faktiskt inte han skulle klara av att gå med den riktigt än, men när vi provade så sprang han ifrån oss. Jätteduktig var han! Men han tyckte det var minst lika roligt att bli körd i den :)
Mille gåtränar...

...på sitt egna sätt ;)

Idag har Mille softat i sin onepiece :)

2 kommentarer:

  1. Åh vad fint det blev i hans rum, superläcker tapet också, en sån skulle jag med vilja ha! Det ser verkligen mysigt och lekvänligt ut.

    SvaraRadera
  2. Tack, tapeten heter Keek-A-Boo och är från Midbec :) Det känns lite roligare att vara därinne nu och leka när allt har sin plats och man faktiskt kan sitta på golvet ;)

    SvaraRadera