lördag 18 februari 2012

Roadtrip i Kalifornien - Las Vegas!

What happens in Vegas...
 ... kan ni läsa här ;)


På Milles halvårsdag väckte vi honom med present och sång :) Tyvärr var inte busefisen särskilt entusiastisk över detta, snarare en smula irriterad över att vi faktiskt väckte honom... ( en tondöv mamma som skrålar är kanske inte det bästa sättet att vakna av på heller... ;))

Anledningen till att vi väckte honom var att det var dags för oss att dra vidare... till Las Vegas!!

Vi lämnade in hyrbilen i San Diego och skulle flyga därifrån till Las Vegas med mellanlandning i Los Angeles. Självklart (som med alla andra resor vi gör, måste det ju hända någon incident...) så blev det storm och vi fick åka shufflebus till Los Angeles och flyga därifrån istället...



Vi bodde på Circus Circus, ett familjehotell, inget fancy, men barnvänligt och det var helt ok rum!


Vårt hotell Circus Circus


I priset ingick frukost- eller lunchbuffé. Det fanns ju allt möjligt att välja på. Mycket mycket flöt, men också ett riktigt fräscht salladsbord som jag höll mig till. Yummie :) Det blev många Cobb Salads under denna semestern, riktigt goda!!


Buffén på Circus Circus


De hade ett par dessertbord med alla möjliga läckerheter och en mjukglassmaskin som man fick ta av med... Shit, det var lite tufft att behöva välja bara en grej... Fast om jag ska vara ärlig så var det så många andra som tryfflade i sig, så man (jag) blev lite avskräckt...;)


Dessertbordet... en av dom...

Utsikten från hotellrummet på 27:e våningen...

Milles ögon var som tefat hela vistelsen. Så mycket ljus och grejer att kika på :) Och som han har flirtat MY GOD, han vet hur han ska charma en allt ;)


Mycket att kika på...



Las Vegas uppfyllde verkligen ens förväntningar, allt var ju så stort och mycket. Herregud, man behöver ju bara åka hit så har man ju sett de mest kända turistattraktionerna, Eiffeltornet, Frihetsgudinnan, Fontana di Trevi... ;) 


Sen, nästa gång vi åker hit, åker vi nog själva. Eller när ungarna (?) blir stora nog att vara själva lite. För vi fick nog inte känna på Las Vegas på riktigt eftersom vi inte kunde spela något med Mille.


P satte sig vid en enarmad bandit och spelade lite. Jag stod bredvid och kollade på, med Mille på höften, när en vakt kom fram och pekade på lilleman
- He´s under 21!  No shit tänkte vi...


Lite töntigt. Jag förstår att de inte vill ha ungar springandes på casinona, men en bebis... Lame! (måste ju slänga in lite Amerikanska uttryck nu när vi har varit i Amerrikatt)




Vi hade väl inte tänkt spela så mycket. Det är nog, bara att gå och kika på allt och ta ett glas vin på något mysigt ställe. Men jag hade ju gärna testa tärning och roulette och kanske några drag i någon bandit... men det får bli nästa gång ;)







Gonzales Y Gonzales på New York New York


Pundare fanns överallt
Det var fullt med olika figurer som man kunde fota sig med på strippen. Och det var många föräldrar som gladeligen lämnade över sina barn i famnen på dessa för att ta ett kort. Fy fasen, man vet ju inte vad som är under dräkten. Vi såg när Musse och Mimmi hade tagit av sig huvudet för en rökpaus. Då var det två sketna pundare, höga som hus, som tidigare stått och hållit i någons barn... Najs

Woody


En något överförfriskad Jack Sparrow hälsade till Milles kusiner 


Provar skor på Cosmopolitan


Något annat vi får testa nästa gång är berg-och-dalbanan på NY NY och attraktionerna på Stratosphere. Och se någon av alla shower som går.

En pundare längs strippen erbjöd sig att vara barnvakt så vi åtminstone kunde få se en show, vilket förstås var frestande... ;)


Bellagios fontänshow
Bellagios fontänshower var riktigt mäktiga!

Sista kvällen innan vi skulle åka hem, skulle vi gå ut och äta och kika på en sista fontänshow på tillbakavägen till hotellet. Då spelades Andrea Borchellis Time to say goodbye, så passande...!


Vulkanutbrott på Mirage

Tresure Island


De hade en del skådespel här med. Vi kikade på Sirenerna vid Tresure Island. De hade byggt upp med två piratskepp utanför hotellet som skulle strida mot varandra och de kvinnliga Sirenerna vann ju såklart. Haha det var såå tacky! Fast det var ju fint uppbyggt, allt är ju så påkostat här...!!




Mina fina killar

Stratosphere

Mina grabbar vid Tresure Island på dagen

Siegfried &Roy...och Mille 



Fontana di Trevi


Venetian

P älskar att bli plåtad... speciellt när han äter ;)


Resan var ju Ps 30års present och av familj och vänner fick han ett bidrag till en helikopter-tur till Grand Canyon! Så, som Grand Finale på vår resa gjorde vi det! Men det blir i ett annat inlägg ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar