tisdag 15 mars 2011

Fix i huset

Förra veckan kom snickarna äntligen och fixade till de små defekter som uppstått under året.
Bland annat fick vi ju en spricka i fönstret förra våren som de nu äntligen har bytt.

Plåtslagarn hade ju missat att sätta dit alla popnitar runt fönsterna vilket gjorde att golvet och karmarna blev fuktskadade... Men nu är parketten med bytt. Jag såg framför mig att hela vardagsrummet skulle vara täckt med sot i och med att de fick montera bort kaminen för att komma åt att lägga golvet, men det syntes inte ett endaste korn :)

Men det kändes bra att vi fick det bytt, för man såg sedan under golvet att parketten var skadad. En liten känga till snickare - När det är de som gjort fel (fast i det här fallet är det ju plåtslagarens "fel"), borde man inte ta med sig sin skit då?? Både det trasiga fönstret och parketten lämnades på altanen...


Dörrhandtagen är bytta med. Assa´s, fy fasen vilken skit. Vi ringde och sa att fjädringen hade gått och fick nya på posten med en gång. Så servicen är det inget fel på, men man förstod att de skickar ut nya handtag hipp som happ...fixa er produkt då istället! Frågan är ju hur länge dessa håller, när de gamla gav sig efter ett halvår(!).

Men det känns iallafall otroligt skönt att få allt fixat, trodde det skulle bli jobbigt när de skulle komma och greja och man (P) skulle behöva plocka undan alla möbler, men det gick väldigt smidigt :) Säger jag som varit på jobbet under hela tiden ;)

2 kommentarer:

  1. Gud vad skönt att allt löste sig så bra. Ni får väl göra ett påskbål av den gamla sk*ten :)
    Kram S

    ps. Bröderna L kollar snön varje dag nu ;)ds

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen :) Tänkte faktiskt att vi kunde ha ett litet påskbål och bjuda in vännerna och grilla korv,( vi hade redan et lite bål av grenar som vi tänkte elda upp) men P hade redan eldat upp allt innan jag hann lufta tanken ;)

    Hälsa grabbarna att vi längtar till de (och ni) kommer upp!

    Kram

    SvaraRadera