måndag 7 mars 2011

Miss piggy

Nu är jag hemma igen efter en kortvecka i Barcelona. Det var riktigt skönt att komma iväg till solen lite och bara ta det lugnt! Det blev en hel del strosande, lite shopping och lite sitta på uteserveringar och bara njuta. Vi fick se en flamencoshow en av kvällarna med, lite skoj, även om den var aningen lång ;) Vi var även på Camp Nou, där vi såg Barcelona möta Zaragoza. Jättespännande match med många målchanser. Självklart lyckades jag och S pricka in kissepausen ( 2min innan halvlek) precis när matchens enda giltiga mål gjordes... Barcelona Maraton var också igång på söndagen, så det kikade vi på innan vi åkte hem.

Med magen har allt gått bra, den lille har varit väldigt livlig under resan. Stödstrumporna gjorde nytta, men inte fullt ut, var lite svullen ändå. Har lyckats göra en maska i ett av paren med...inte kul när de är så hutlöst dyra (450 kr paret! Rena rånet...)

65 dagar kvar till nedsläpp... Jag och P kikade precis på förlossningar på tv4... shit det börjar närma sig :) Har sagt till honom att han absolut inte får hålla på och retas och dryga sig när vi väl kommer dit, har en känsla att jag inte kommer att vara på humör för sådant då... ;) (Har också en känsla av att han inte kommer att kunna låta bli...haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar