söndag 8 april 2012

Glad Påsk!



Glad påsk på er :)


Det blev lite sol på påskafton iallafall, fast det var kallt och blåste som bara den. Vi firade påsk med lite paket på morgonen för Mille. Askar från Jabadabado, som man kan plocka ihop eller bygga ett torn med. Gillar deras grejer, de har mycket som är sött! Mille gillade tornet med, väl när vi plockade bort presentsnöret och pappret, som den var inslagen i ;)




På kvällen blev det lite grillat med våra vänner, väldigt mysigt. Men kvällen gick väldigt snabbt. Fast nuförtiden blir det inte så sent, så det kan ju vara därför... ;)


Planen var att vi skulle ta en promenad efter middagen och kika på påskelden, men det blåste för mycket, så det blev ingen eld. P tände en egen eld ute på tomten i utegrillen/eldstaden, fast den tog sig inte heller... :) Men vi såg några påsksmällar iallafall!




Barnen letade påskägg och i de minstas ägg fanns det majspuffar (smakar som ostbågar) och morotsstix, riktigt smaskigt!



Idag har Mille och jag varit iväg en sväng med Milles farmor och farfar på Öströö Fårfarm (inte P, han har mansförkylning... behöver jag säga mer... suck!).  Där har vi fikat ute i solen och kikat på fåren, lammen och vovvsingarna :)







Nu är vi hemma igen och tar det väldigt lugnt... Jag och P alltså, Mille kör på ;)

Mille kör segway

Vår lilla lintott
Han är såå söt när han har haft mössa, då syns det att han är lite smålockig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar