tisdag 3 april 2012

Snart påsk :)



Idag hade vi vår 2årsbesiktning av huset! Haha fast det hade Molior glömt, men till slut dök han upp ;) Det var inte mycket att tala om, bara lite målerijobb som ska till och några fönsterkarmar. 


Innan besöket gjorde vi ett storröj. Dammtorkning, fönsterputs, moppning, hela kittet. P var t o m ute och slog soffkuddarna med hockeyklubban ;)


Såå skönt det är när det väl är gjort! Vad mycket bättre man mår när det är rent och fräscht hemma!


Perfekt nu lagom till Påsk med ;) 



Har satt påskriset i trappan i år, långt ifrån klåfingriga bebisar ;) Ägget har varit populärt, många som tagit sig en liten kik om det finns något gott i... eller använt det som hatt... (nämner inga namn, men det kräver ju sitt äggformade huvud till det, eller hur morbror T?)  ;)


Hönan har med varit välbesökt, både av stora och små, precis som det ska vara :)


Mormor hade med sig en jättefin påskblomma som fick stå på Milles rum tillsammans med hans första påskpresent! 


Det är så himla mysigt att vara en liten familj och skapa traditioner tillsammans!! Det blir en härlig mix från både P s och min barndom och så lite nytt... I Love it!




Förrutom besiktning har vi mest njutit av en ledig dag tillsammans alla tre. P blev sugen på grillat så han åkte iväg för att fixa kött och jag skulle förbereda tillbehören. Rostad potatis och paprika med lite bea, enkelt och gott. Skulle lyxa till det lite och överraska med förrätt. Så jag slängde ihop lite avocado och räkor med lite vitt till...


Haha, men det blev jag som blev överraskad för P avsåg att grilla korv med bröd... Riktigt fancy ;P Fast till mig grillade han kyckling, vilket var mycket bättre!



Tog ingen bild på hans korvuslingar, utan bjuder på en bild från grillpremiären vi hade i förra veckan istället :)



Mille jättestolt när han får använda sin sked

P älskar att vara med på bild :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar