fredag 2 mars 2012

Gårdagen

Vi hade en kanonmysig dag i Göteborg!

Först sprang vi en runda på stan innan vi mötte upp Å och L för lunch. Sen blev det en promenix bort till lekplatsen vid Haga. Det var ju kanonväder! Men självklart hade vi ju glömt overallen hemma vid morgonstressen... Som tur var somnade fisen innan vi var framme, så då gjorde det inte så mycket...

Sen blev det en tur till stadsbiblioteket för lek. Vi skulle egentligen gått till ett fik med lekhörna, men det var igenbommat och öppna förskolan som var nästa alternativ hade stängt. Så då blev det bibblan. Kul tyckte både M och L!

På hemvägen tog vi en sväng till Ikea:) Vi skulle se om Milles hylla fanns i lager. Det gjorde den inte... Men Mille var glad ändå och testade möbler och toaletten för lite större barn. Så stolt han var :) Vi hittade två backar till hans böcker iallafall och fryspizza till P ;)

3 kommentarer:

  1. Ja visst var det en fin dag! Kul att våra små var synkade med sina mat- & sovrutiner också! Skicka gärna över några foton om du fick några bra. Själv fotade jag alldeles för lite den dagen! KRAM :)

    SvaraRadera
  2. Jättemysigt, det får vi göra om snart! Det blev inte jättemånga kort, men jag skickar de jag tog ;) kram

    SvaraRadera
  3. Vad fort han växer... och vad nöjd han var över att sitta i stolen :D Så söt!!!

    Kram på er!
    Moster

    SvaraRadera