onsdag 28 mars 2012

Pytteliten

Nu har vi lämnat Karlskrona igen. Det var högst motvilligt. Där sken solen och vår var i vädret. Man kunde gå i bara tröjan... Så härligt.

Och mysigt att träffa familjen med!

När vi kom fram i söndags så var Milles kusiner hemma hos mormor och morfar och gjorde våfflor *yummie*. Sen var det den sedvanliga söndagsmiddagen med hela familjen samlad, riktigt mysigt!

Måndagen tillbringade vi hos en kompis i deras trädgård och på tisdagen skulle Mille hänga med mormor medan jag åkte in till BB och träffade det nya, pyttelilla tillskottet i vår kompiskrets :) Så liten och så söt!!

Beställde en toksöt dräkt på Pytteliten.net, där de säljer prematurkläder. Jättebra sida och snabb leverans. De skickade med en prematurblöja med och den var ju yttepytteliten! Såg ut som en liten binda :)

Anledningen till att vi behövde bege oss hemåt igen så snart var att Mille skulle på läkarbesök idag. Vi var ju inne i förra veckan och tog blodprov för hans utslag/eksem och idag skulle vi få reda på provsvaren.

De visade att vår lilla kille är allergisk mot ägg... Fast det var inte säkert att utslagen berodde på det. Jag lagar ju all hans mat och det är väldigt sällan jag använder ägg i maten, men vi får se. Vi ska undvika allt med ägg nu i 5v och se om det hjälper. Kan ju vara hans hudtyp med, att det är vanlig eksem...

Efter besöket hämtade vi sallad på Campino och begav oss till L och S. Vi skulle ha lite picknick vid en damm nära dom och mata änderna. Men vi hann bara duka upp allt när regnet kom, så det var bara att packa ihop igen och ta vår sallad inne. Mille hann få i sig sin mat och kika på änderna iallafall ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar